UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

HISTORIE

alt

Blindernrevyen er gammel. Nesten like gammel som Studenterhjemmet. Det tok bare syv år før noen pengelense studenter tok initiativet i 1932 og lagde den aller første Blindernrevyen, Blindernrevyen 1932. Helt fra 1932 var Blindernrevyen mer enn en revy, påfølgende fest i kjelleren har alltid fulgt med, og i løpet av de siste 78 årene har alt vokst jevnt og trutt. Dette er bakgrunnen for at man skiftet navn og i 2003 arrangerte den første UKA på Blindern.

Revyen ble arrangert med ujevne mellomrom frem til krigen, og etter krigen har Blindern Studenterhjem blitt satt på hodet annenhvert år. Eller rettere sagt; vi setter Blindern Studenterhjem på hodet. Dette er ikke noe passivt som bare skjer. UKA på Blindern ligger godt an til å bli norgesmester i dugnad. Av 230 beboere, tar godt over 200 seg mer eller mindre fri fra studiene og eventuelle deltidsjobber for å være med og gjøre UKA til Oslos beste fest. Det er vi beboere som skaper UKA! I 2011 for 36. gang.

altI UKA på Blindern 2011 er fremdeles revyen fundamentet. Etter audition i september, ble Blindern Studenterhjems beste revytalenter plukket ut. Og vi kan love deg en fantastisk revy, men vi har mye mer. Kjelleren inneholder to konsertlokaler som vil bli brukt hver eneste kveld. Ellers har vi fem temabarer, alt fra den brune og skitne bula Ulka bar via Discobar til Galleriet bar der man kan nyte en long-drink og samtidig studere Munch, Picasso og Chagal på veggene. Med andre ord: noe for enhver smak! For ikke å snakke om svært studentvennlige priser...

Som UKEsjefen i Trondheim en gang sa på Blindernnach: UKA i Trondheim er Norges største kulturfestival, UKA på Blindern er Norges største hjemme-alene-fest, og det siste er jævlig mye morsommere! Besøk UKA på Blindern og ta del i den gode galskapen som vi lager her, for deg!

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
09.01.11

Gunnar Sønsteby

Norges høyest dekorerte borger kommer til Blindern Studenterhjem og holder foredrag onsdag 2. februar. Les mer