UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Hovedsponsorer:

Olden - Beskyttet av naturenOlden (Hansa Borg Bryggerier)

Olden er et naturlig mineralvann som har sin opprinnelse fra Blåfjellskilden ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. 

Etter hvert som isen på undersiden av breen smelter, renner vannet gjennom fjellgrunnen av gneis hvor det blir tilført mineraler, og med godt trykk gjennom rør renner det direkte inn i tapperiet vårt i Oldedalen. Strenge kvalitetskrav sikrer at vannet er uberørt og ubehandlet inntil det tappes på flasker.

Fagspesialister på isbreer antar at det i Blåfjellskilden under isbreen er mørkt, kaldt og oksygenfritt. Olden har derfor i sin opprinnelige form uendelig holdbarhet. Men straks vannet tappes på flasker utsettes det for lys, varmegrader og oksygen som trenger gjennom flaskene over tid. For å ivareta kvaliteten har vi derfor satt en holdbarhetsdato på maks ett år på flaskene.

Olden er fullkomment rent, krystallklart og friskt, uberørt av moderne forurensing og blant verdens ypperste naturlige mineralvann på flaske.

 

CopycatCopy Cat

Info kommer.

 

 

AkademikaAkademika

Akademika skal være studentenes egen bokhandel, billig og best på pensum, tilstede i studentenes verden, landets fremste fagbokhandel, i butikk og på nett.

SiOs hovedformål er å gjøre det enkelt og utviklende å være student i Oslo. Akademika – som eies av SiO – tilbyr derfor studenter, lærekrefter og andre faglig interesserte et bredt utvalg i bøker, papirvarer og andre varer de måtte ha behov for.

Det er altså studentene som vinner på at vi gjør det bra. Ikke bare har vi da tilfredsstilt deres behov, men vi har også tilført SiO verdifulle midler som kan brukes til annen utvikling som igjen kommer studentene til gode.

 

 

DagsavisenDagsavisen

Dagsavisen er en modig, seriøs og engasjert avis som gir deg de vesentlige nyhetene, ikke bare fortalt, men også forklart og kommentert. Hver morgen får du kunnskap, perspektiver og inspirasjon til eget engasjement. Dagsavisen er til for deg som ønsker en klokere avis. Vi gir deg nyheter med mening!

 

Andre samarbeidspartnere:


DIBS - Payment ServicesDIBS

Ser du DIBS-logoen i betalingsvinduet når du skal handle på internett, så har du valgt en av markedets sikreste betalingsformer. Vi passer på dine betalinger!

 

 

Strekmenn - Sammen strekker vi oss , litt lengerStrekmenn 

Strekmenn er en nisjedistributør innenfor områdene butikkutstyr, mobile løsninger og merkeutstyr. Vi kjennetegnes gjennom å være tilstede i prosjektene, ha utpreget kunnskap om produkter og løsninger, samt at vi følger våre forhandlere og kunder fra start til mål! Gjennom eget verksted og lager i Lier, yter vi rask og god service, både hva gjelder leveringer og reparasjoner.

 

NetsNets

Norske BBS og danske PBS har gått sammen og blitt til Nets – et av Nord-Europas største og mest moderne selskaper innen kort-, informasjons- og betalingsløsninger.

Målet er å bli den ledende nordeuropeiske virksomheten innenfor våre forretningsområder. Nets eies av de største bankene i Danmark og Norge, og har i dag kunder i 24 land.

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
14.01.11

Blindern Open: Stand Up!

Blindern Open: Stand Up! går av stabelen fredag 28. januar under UKA på Blindern. Les mer