UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

23.01.13

Dette skjer i UKAs bruneste bar: Ulka

Beboerpremiere Onsdag 23. januar kl 00:00

Andreas Grønningsæter og Christian Stähler.

Beboerpremiere Onsdag 23. januar kl 00:00 - Andreas Grønningsæter og Christian Stähler.Denne gutten rocker trommene som bare få kan, men det er med den fløyelsmyke stemmen han skal imponere oss på ulkascenen.

Med seg har han pianist og komponist Christian Stähler på piano og sammen skal de sjarmere alle som kommer inn i Ulka med soul, pop og annet de finner på å vise oss.

 

 

 

Urpremiere Torsdag 24. januar kl 00:00

Geirmund Simonsen

Urpremiere Torsdag 24. januar kl 00:00 - Geirmund SimonsenGammel beboer på Blindern Studenterhjem og hedret for sin innsats for hjemmet, blant annet for deltakelse under flere UKEr, med skjold i matsalen. Han gikk fra å løpe rundt i gule tights med Haarn og Blæse til å produsere musikken for en rekke film- og TV-produksjoner, deriblant flere Lars Monsen-serier, Ut i vår Hage, Svik, Thale og Hvaler. Han spiller også bass og trommer i folk-metalbandet Glittertind, som tidligere har spilt under UKA.

Han er et multitalent innen musikk, og spiller både trommer, gitar, bass, piano og trekkspill, i tillegg til å kunne synge vakkert, for å nevne noe. Vi gleder oss til å skape stemning med han i Ulka 24. januar.   

 

Premiere Fredag 25. januar kl 00:00

Trubadur Aleksander Lykke

Premiere Fredag 25. januar kl 00:00 - Trubadur Aleksander LykkeDenne gladgutten fra Trøndelag har underholdt Blindern Studenterhjem i flere år og skaper like god stemning hver gang. Han er vokalist i metalbandet Vicinity, men når han står alene på scenene synger han gjerne litt roligere coverlåter som f.eks John Mayer og Fool’s garden. Han kommer garantert til å skape god nachspiel-stemning i Ulka den 25. januar. 

 GB-aften Lørdag 26. januar kl 00:00

John Runars Orkester

Består av John Runar Pedersen på gitar, Torbjørn Sandvik på bass og Kristian Hauge på trommer. Alle tre medlemmene er gamle Blindernbeboere, så Ulkascenen er velkjent for dem. Siden deres opptreden under UKA 11 har bandet hatt en pause, men i år gjør de en spesialopptreden på GB-aften lørdag 26. januar! For nostalgiens skyld samles de og spiller gamle rock- og metalslagere som før har gitt oss magiske øyeblikk på Blindern Studenterhjem.

Ta med dere humøret og dansefoten så satser vi på at dette blir minst like bra som i gamle dager!

 

Juridisk aften Tirsdag 29.januar kl 00:00

Bua

Juridisk aften Tirsdag 29.januar kl 00:00 - Bua Det sies at det dukker opp ett band for hver generasjon. Ett band som definerer samtiden og menneskene som lever i den. Besteforeldrene dine seilte på Mjøsa med Alf Prøysen. Foreldrene dine twistet og ropte til The Beatles. Og du – du har BUA.

Ernst, Totto, Nils Johan og Roar møttes over et slag FIFA 08 på folkehøgskole, og siden har den musikalske pilen pekt nogenlunde oppover. BUA slo igjennom med låta "Klaus Ganer", da denne ble spilt for rundt 70 medelever i en sliten gymsal på Hønefoss våren 2008. Suksessen gikk fort til hodet på bandmedlemmene, og alkoholskandaler og roting ødela det som kunne blitt en lovende karriere.

I år er BUA likevel endelig tilbake. De har skrapet sammen en håndfull egne – gjerne fotballrelaterte sanger – og er også kapable til å dra i gang en og annen velkjent allsang.

Vel møtt den 29. januar i Ulka.

 

Lille GB-aften Onsdag 30.januar kl 00:00

Trubadur Geir Holm

Lille GB-aften Onsdag 30.januar kl 00:00 - Trubadur Geir HolmTrubadur Geir Holm - Blindernlegenden, nachspielkongen, trommisen i Glittertind og trubadur.

UKA på Blindern inviterer alle til en helaften/natt i Ulka med Geir Holm. Han vant miniUKA 2010 sin trubadurkonkurranse og er fast inventar i Ulka både som artist og publikum, så det er ingen tvil om at han også denne gangen vil levere en fantastisk musikalsk helaften.

Vi anbefaler alle å ta turen innom Ulkascenen for å høre trubadur Geir Holm spille onsdag 30. januar.

 

Medisinsk aften Torsdag 31.januar kl 00:00

The Bluejays

The Bluejays kommer fra bygda Høyjord i Vestfold. Blant Volvo 240'er og revehaler vokste det på 90-tallet opp fire unge gutter som søkte mot amerikansk widescreenrock og catchy gitarpop, heller enn trance fra dundrende basskasser.

De fire bandmedlemmene holdt seg for seg selv, og perfeksjonerte sin variant av arven som er overgitt dem fra storheter som Beatles, Bruce Springsteen, Clash og Håkan Hellström. Dette har i løpet av de siste fem årene tatt dem fra indre Vestfold til scener i Europa, hvor de har spilt med alt fra Iggy Pop og Big Bang til Samantha Fox.

Den 31. januar står de for første gang på Ulkascenen og lover å levere herlig musikk!

 

Studentaften Fredag 1. februar kl 00:00

Buodd and his merry gang

Studentaften Fredag 1. februar kl 00:00 - Buodd and his merry gangBuodd and his merry gang er et av Blinderns mest fremadstormende liveband. Med et fokus på pop, 80-/90-tallet, glætte kjærlighetsviser og sterk fascinasjon av Disneykonsernet vil denne gruppen spre glede og allsang i vårt elskede Ulka.

Bandet består av:

  • Simen Buodd - tangenter
  • Helene Svaland Johansen - vokal
  • Andreas Grønningsæter - trommer
  • Jon Gudmund G. Gunnarsson - bass

Simen og Andreas er forøvrig medlemmer av bandet som spiller for Blindernrevyen, hvor også Helene er skuespiller. Jon Gudmund er selveste UKEsjefen selv. Dette über-Blindern-UKEbandet vil dere med andre ord ikke gå glipp av!

 

Blindern Open Lørdag 2.februar kl 00:00

Drita Señorita

Drita Señorita er tilbake i Ulka der vi liker dem! De er harde og omfavner alt pønken kan gi oss. Drita Señorita er gjengangere på Blindern Studenterhjem og UKA på Blindern - og de lever etter mottoet “du bør f*** meg ikke komme her og spille for bra! Dette er pønk!” Tre akkorder er som regel nok for denne barske gjengen.

Så hvis du etter Yoga Fire er klar for mer hardtslående musikk, kan du ta turen inn i Ulka og høre Drita Señorita på Ulkascenen!