miniUKA på Blindern 2012 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra miniUKA 2012

Tusen takk til alle dere som møtte opp og deltok på arrangementene våre.
Les mer

Promovideo for miniUKA

Vi presenterer vår promovideo for miniUKA!
Les mer

UKA på Blindern presenterer Impossible!

UKA på Blindern er stolte over å kunne introdusere Impossible på miniUKA tirsdag 21. august.
Les mer

HVA ER MINIUKA?

I en skråning ned mot Blindern Studenterhjems pæreallé sitter hundrevis av duskvåte, ponchokledde studenter. Solen titter frem idet Lars Lillo-Stenberg entrer scenen. En entusiastisk applaus som runger helt til Fredrikkeplassen brer seg blant publikum. Samtidig strekker regnbuen seg over himmelhvelvingen. miniUKA på Blindern er nesten velsignet av værgudene.

«Smak av honning»

På utescenen rigget opp i anledning studenterhjemmets miniUKA står den folkekjære frontfiguren i De Lillos. Det er ikke første gang Lars Lillo-Stenberg møter opp for å gi både studenterhjemmets egne beboere og alle fremmøtte UiO-studenter «en smak av honning». Senest i 2007 opptrådte han under UKA på Blindern, en studentfestival som arrangeres annet hvert år. Han har også tidligere underholdt i Festivalteltet på Fredrikkeplassen.

En norsk fortellerperle

"Jeg har tidligere ikke hatt et spesielt forhold til Lillo-Stenberg, i hvert fall ikke før i kveld", sier Henrik Årdal. Norgesmesteren i fortellerkunst har funnet veien til miniUKAs gratiskonsert". For en fortreffelig tekst og vidunderlig formidlingsevne", fortsetter Årdal. "Han er virkelig en av perlene i norsk musikk. På tross av regnet får han solen til å skinne i samtlige oppmøtte studenter".

«Norges mest intime studentfestival»

miniUKA var en forsmak på tradisjonsrike UKA på Blindern som i 2011 arrangeres fra 26. januar til 6. februar. Studentfestivalen muliggjøres ved at 220 beboere jobber døgnet rundt for å omgjøre det vernede bygget Blindern Studenterhjem til en ti dager lang «hjemme-alene fest» for studenter. Festivalen er kanskje den minste blant UKEarrangementene i Norge, men byr likevel på de mest intime opplevelsene.

«Neste Sommer»

Etter å ha blitt klappet tilbake på scenen etter hans tilsynelatende siste nummer, avsluttet Lars Lillo med den ultimate sommerlåten «Neste sommer». Den til tider regnfulle sensommerdagen fikk tilskuerne til å glede seg til akkurat det.

Glimt fra UKA

Våre hovedsponsorer under miniUKA

CopyCat Olden
19.08.12

Fretex holder stand under miniUKA

Besøk Fretex-standen og motta rabattkupong! Les mer