Borgarting Impro

Published by Mia Emilie Fagereng

Om ikke mindre enn to timer går selveste Borgarting Impro på vår scenen på Bukkehaugen på Blindern Studenterhjem. Kl. 20.00 starter showet – du vet hvor du bør være!

FB_IMG_1471190241709

Borgarting Impro er en gruppe bestående av fem personer, som driver med improvisasjonsteater. Dette har de holdt på med i over ti år, så det er ingen tvil om at dette kommer til å bli bra! Gruppen kommer opprinnelig fra Østfold, men spiller i dag på festivaler over hele Norge.

Borgarting beskriver seg selv som vanlige, morsomme, hyggelige, fleksible og ølglade. Vi ser ingen grunn til at du skulle la være å kjøpe deg en øl eller cola, og se disse vanlige, morsomme, hyggelige, fleksible og ølglade skuespillerne slå seg løs på vår scene!

Før de går på kan du kanskje høre et indianerrop? I så fall er det denne gruppa, som gjør sitt før scenen-rituale, med mindre ikke alle har rukket å tisse.

Gjennom sin ti år lange karriere, har gruppa opplevd noen pinlige øyeblikk, og det aller pinligste har de valgt å fortelle oss om. Under en scenen på Tysnesfest hadde den ene skuespilleren endt opp med en sko over ansiktet, som i utgangspunktet var ganske rart. Problemet var selvfølgelig at ingen hørte noe etter dette, så det eneste publikum fikk med seg var en fyr med sko i ansiktet som gikk rundt på scenen.

Funfact: Samtlige i gruppa er konsekvensetikere.

Ta turen til miniUKA i dag, for dette er et show du ikke vil gå glipp av! Klokken 20.00 entrer de scenen, for å gi deg semesterets beste opplevelse! Det er som de sier selv, og vi tror dem: Borgarting Impro – gjør folk glade.