DROPS

Published by Mia Emilie Fagereng

Det er seks dager til miniUKA, og dagens trubadurpresentasjon er av DROPS! Kvartetten DROPS åpner showet under pub til pub mandag 22. august, og entrer scenen kl. 19.00.

IMG_1007

DROPS er en vokalgruppe med base i Oslo, som driver med popmusikk. Gruppa ble etablert i desember 2015, og har siden stått på for fullt. Deres konsertscener strekker seg fra diverse arrangementsscener, til gater i Oslo og andre europeiske byer. Sommeren 2016 tilbrakte de som reisende gatemusikanskter gjennom Europa, med et prosjekt om å leve av pengene de tjente underveis. Nå flytter de seg fra gata, og inn til flere spennende prosjekter som blir å høre mer av etterhvert.

Jentene i DROPS lager for det meste arrangementene sine, og akkompagnerer seg, selv. De beskriver seg selv som en fjollete og rar gjeng, som er spontane, livlige og eventyrlystne. Til tross for det gode humøret, hender det også at de er uenige. Før de går på scenen blir det nemlig alltid en diskusjon om hva som skal skje og hvem som skal gjøre hva. Her blir de kanskje sinte på hverandre, men stemningen er heldigvis alltid på topp når en gig er over.

DROPS’ første besøk i radiostudio beskriver de som sitt flaueste musikkminne. De ble nemlig invitert på radioshowet TCE (Taking Care of Elvis), som kanskje ikke ble deres stolteste minne. Skal vi tro jentene rett, gikk hverken pratingen eller sangen særlig bra, men de ble i det minste en erfaring rikere.

Funfact: De har kanskje bare kjent hverandre i litt over et halvt år, men de er allerede blitt som en familie, som krangler som søstre og passer på hverandre som mor og barn.

DROPS er altså å se på scenen i Billa Bar mandag 22. august kl. 19.00. Vi håper dere gleder dere!