UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

BATTLE OF BANDS FINALISTENE

Battle of Bands

Kjøp billettArrangement på Facebook

Battle of Bands 22.01.2011 kl. 20.00

Her er en oversikt over de fire utvalgte finalistene:

 

So Long Circus

So Long Circus

So Long Circus er et band fra Toten som spiller fengende gladrock. Låtene bandet framfører er bygd opp av klassiske gitarriff og tilsatt populærmusikalske elementer. Dette rørt sammen med tøffe rytmer og tighte bassganger. 

Bandet består av fire talentfulle gutter, Bent Andreas Lundby som synger og spiller gitar, Johan Petersen-Øverleir som spiller gitar, Øyvind Sundlisæter som spiller trommer og Hallvard Gaardløs som spiller bass. Eventyret begynte da to av disse guttene møttes på en pub i Oslo i 2008 over et par øl. Da låtene ”Pretty Baby” og ”You’re On” ble festet på tape begynte den virkelige reisen.

Videre har So Long Circus opptredd live i overkant av tjue ganger og er et solid liveband. Når gutta står på scenen gir de alltid 100% og de har et engasjement som som smitter. Bandets høydepunkt var da de opptredde foran et hav av 3000 mennesker da de varmet opp for Postgirobygget. 

Hør mer fra So Long Circus her: http://nrk.no/urort/Artist/SoLongCircus/default.aspx

 

Trendsettarklubben

Trendsettarklubben

Trendsettarklubben består av Halvard Ovesen, Nikolaj Nordbak Gloppen og Bjørn Brevig Aaseth. Bandet kommer fra Vadsø - Norges navle og ble startet opp i 2008. Guttene i bandet har en god kjemi og lager egne låter med norske tekster. 

Bandet spiller fengende norsk rock og har i løpet av sin karriere opptredd på flere ungdomsarrangementer og puber. Etter to år i Finnmark har de endelig tatt turen til Oslo for å få musikken ut til flere. Trendsettarklubben har opplevd en enorm popularitet i Finnmark og kanskje slår de igjennom i Oslo også og blir de nye "trendsettarne"?

En konsert med Trendsettarklubben kan beskrives som sjokkerende, litt merkelig og ikke minst sinnsykt morsomt! Når konserten er over lurer man som tilskuer på hva som nettopp foregikk på scenen. 

Hør mer fra Trendsettarklubben her: http://www.myspace.com/trendsettarklubb1

 

Tuba Tuba

Tuba Tuba

Tuba Tuba regnes som outsidere i Oslo-bandjungelen. Bandet ble dannet i 2008 og er i dag et populært ungdomsband med seks medlemmer, Anders Løland, Truls Johnsen, Mats Oven, Stian Engen, Syver Breiby og Trygve Dyrstad. Til sammen spiller disse om lag 15 instrumenter. Med musikklinje og jazzutdanning i bakhånd spiller de alt fra Micro Korg synther til mandolin og bozouki. Bandet synger på norsk og jakter først og fremst på den gode melodien og mest intense energien de kan skape. For disse gutta handler det om musikk og formidling.

Muikken til Tuba Tuba kan kalles ballongpop. Ballongpop er en blanding av disco, elektronika, bluegrass, folkemusikk og Brooklyn-vennlig polyrytmikk. Når disse guttene står på scenen handler det om å lage en helvetes fest, få folk til å synge, danse, vifte med stjerneskudd og la seg sjarmere av deres norske popmusikk. 

På to år har Tuba Tuba oppnådd mer enn de fleste andre 19 åringer i landet. Et halvt år etter stiftelsen vant de UKM i Oslo og har senere spilt på uttallige scener i byen; Sentrum Scene, Rockefeller, Rådhusplassen og Blå. Bandet hadde en opptreden på Rådhusplassen 17. mai 2010 foran et publikum på mellom 10 og 20 000 som var høydepunktet. Tuba Tuba snur scene og aula opp ned!

Hør mer fra Tuba Tuba her: http://www.myspace.com/tuba2ba

 

LLfinger

LLfinger

Medlemmene i LLfinger kom sammen med tanken om at alle kan spille, og det kan de.

I en alder av 20 år har disse unge hodene tryllet frem et seigt, mørkt og krispy lydbilde som presenteres i et energisk liveuttrykk.

Bandet inspireres av alt fra Black Sabbath til Lady Gaga. Det er musikalsk demokrati som råder,

og alle medlemmene i bandet får sin vilje i låtene. På denne måten ser mange LLfinger-låter dagens lys. I løpet av bandets levetid, har de klart å opparbeide seg et solid liverykte og om du finner veien til en LLfinger konsert, vil du ikke angre. Dansbart, mørkt og fengende!

Hør mer fra LLfinger: http://www.nrk.no/urort/Artist/llfinger

 

CC: 20 student/ 40 ordinær Kjøp billett

Alle band består av en eller flere studenter

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
09.01.11

Norma Sass

Norma Sass spiller kl 23.00 den 3. februar under UKA på Blindern 2011. Les mer