UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

BLINDERNREVYEN 2011 - "DRRR... POP!"

Kjøp billettArrangement på Facebook

Fra den 26. januar til den 6. februar braker det løs på Blindern Studenterhjem når UKA 2011 arrangeres. I den anledning blir også Oslos kulturelle liv løftet ettersom Blindernrevyen såklart blir satt opp nok en gang!

Blindernrevyen er forløperen til det som siden 2003 har vært UKA på Blindern. Selve Blindernrevyen har nemlig blitt spilt på Blindern Studenterhjem helt siden sin 1931 og har hittil blitt arrangert hele 35 ganger. Den er en av de lengstlevende tradisjoner i Oslos studentverden, og en av de kjæreste tradisjonene på Bruket (noe som for et studenterhjem som blant annet har tradisjoner ved navn "Pils, poker og porno" ikke skal kimses av). 

I år feirer derfor revyen 80 år, noe som vil bli feiret med pomp og prakt i årets jubileumsrevy som har fått navnet "Drrr... Pop!". Et navn som symboliserer en trommehvirvel og en sjampisflaske. Dette er, i tillegg til å være en uhemmet flørt til alle onomatopoetikon-fans der ute, lyder som varsler fest, moro og feiring, og dermed står godt til årets tema. For med tema jubileum følger også snippkjoler, konfetti og en reise tilbake til de gode, gamle revyene slik Frøland og Chat Noir perfeksjonerte dem!

Opp igjennom historien har revyen hatt en rekke kjente skuespillere og instruktører, som for eksempel Håvard Lilleheie, Steinar Sagen og Per Asplin, samt en rekke distingverte besøkende hvorav Kronpris Harald og Kronprinsesse Sonja skiller seg spesielt ut. Om du kommer til å se noen framtidige stjerne på scenen eller blant publikum i år gjenstår å se, men med så PR-kåte ehm.. begavede skuespillere som deltar i denne revyen er det høyst sannsynlig.

Lyst til å være en del av tradisjonen? Kom og se Blindernrevyen "Drrr... Pop!" på Blindern Studenterhjem mellom 26. Januar og 6. Februar! 

Alle er velkomne og alle skal underholdes!

Pris: 100,- for student /125,- vanlig. Revyen spilles alle dager mellom 26. januar og 6. februar, med unntak av søndag og mandag. Billetter vil bli solgt på nettsiden. Se detaljer under program.

Les mer om revyskuespillerne

alt

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
13.01.11

Ultra Sheriff

Ultra Sheriff spiller lørdag 5. februar på UiO200s aften under UKA på Blindern 2011. Les mer