UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

STAND UP FINALISTENE

Blindern Open: Stand Up

Gratis inngang Arrangement på Facebook

Blindern Open: Stand Up! 28.01.2011 kl. 22.00

Finalistene for Blindern Open: Stand up! ser du 28. januar under UKA på Blindern. Her er finalistene som skal sørge for at nettopp du får en real latterkrampe.

 

Mimir KristjánssonMímir Kristjánsson

Mímir jobber heltid som journalist for Klassekampen, men får også stimulert sin økende intelligens som enkelsemnestudent i Gresk. Kristjánsson er medlem av humorgruppen Selklubben, som holder til på Chateau Neuf, så det er neppe første gang at gladgutten fra Stavanger står på en scene.

 

Lars HansenLars Hansen

Lars fra Helgeroa i Larvik har drevet med Stand Up i to år. Selv om det har vært litt av og på for journalististikk-studenten, er vi sikre på at han nok en gang vil levere.

 

Jørgen KjønøDex Carrington

Dex Carrington er, om mulig, mer eksotisk enn navnet hans tilsier. Etter en oppvekst i både Hong Kong, Singapore og Canada var Norge tydeligvis en naturlig fortsettelse på hans reise. Siden han kun har bodd i Norge i få år, velger denne hingsten å holde Stand Up-showet sitt på engelsk, eller amerikansk om du vil. For Dex er nemlig en amerikaner som har et energinivå som gjør oss nordmenn grønn av misunnelse Han studerer nå 6. året på MSC Marketing & Managment. 

 

Anders HeiskelAnders Heiskel

Anders, eller Puzzlegutt89, som han også kaller seg, er over middels interessert i puslespill og barbering. Han har studert musikk, dans og drama i Tromsø, og sitter derfor på en god dose sceneerfaring. Puzzlegutt89 har også utøvd Stand Up på kjellerklubben “La Cucaracha” i Stockholm. Enkeltemne-studenten ved UiO lekte lenge med tanken på å prøve ut litt materiale på en scene i hovedstaden, og da en kompis tipsa ham om Blindern Open, tenkte han; "ja, hvorfor ikke?".

 

Vegar Nygår

Bongo, som han også kaller seg, er en 22 år gammel gutt født på Notodden. Han studerer Nordamerikanske områdestudier ved UiO, og kan skilte med mang en sceneopptreden gjennom tidens løp.

 

Odin EirikssonOdin Eiriksson

Odin har skrevet og drevet med revy i 8 år. Han har opptrått med flere monologer, spilt blant annet Kavring i Brødrene Løvehjerte og driver for tiden å skriver en humorserie. Denne herremannen har alltid vært megainteressert i Stand Up, men aldri prøvd det før. Selv mener han at det nok skal gå fint. Som tekstforfatter på Westerdals har han faktisk også bidratt til to av numrene i årets Blindernrevy.

 

Fredrik SjaastadFredrik Sjaastad Næss

Fredrik er en 20 år gammel gutt født og oppvokst på Geilo, som for tiden studerer førsteåret på Medievitenskap ved NTNU i Trondheim. Dessverre er dette noe han etter ett år på folkehøyskole synes er en nedtur. Unggutten kan skryte på seg sommerjobb som selveste Trikkefører Syversen i Kardemomme By. Som medlem i Stand-Up Trondheim og en opptreden på nykommerkveld på Josefine vertshus er han igjen klar for å ta turen til Oslo for å skape god stemning.

 

Fredrik HøyerFredrik Høyer

Fredrik er også tekstforfatterstudent på Westerdahls. Han vokste opp i Drammen, der gatene krever sitt. Som elev på livets harde skole slo han opp med dama og gjorde opprør mot det etablerte. Fredrik kom så til Blindern Studenterhjem - der han nå bor. Som en tidligere toppfotballspiller, sjøseiler og korpsmusikant har hans liv nå tatt en ny vending. Høyer er nå blitt visemusiker, forfatter og gatepoet, og nå prøver han seg jammen meg som Stand Up-komiker også!

 

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av! Inngang er gratis, og ølen er billig. Alt tyder på en kveld fylt av latterkrampe!

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
15.01.11

Forbanna?

Forbanna spiller onsdag den 2. februar under UKA på Blindern. Les mer