UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

THE CAPTAIN & ME

The Captain & Me

The Captain & Me 01.02.2011 kl. 23.30 AVLYST

The Captain & Me har med albumene Automata (2006) og Leave your Friends and Family (2009) etablert seg som pionerer innenfor maksimalistisk, konseptuell, episk balkankøntri. I vinter kommer det ny plate, og med førstesingelen ”Royalty” har de vist at de sjangermessig har forflyttet seg til noe som de selv kaller mariachi-soft rock eller verdenspop. Forvirret? Det gjør ikke noe! For når Morten Krane og Even Vaa med sine medmusikanter inntar scenen resulterer det alltid i glade ansikter og dansende mennesker.

Bandet har mottatt gode anmeldelser for sine to album både her hjemme og internasjonalt, og har opptrådt på by:larm, club:larm, Slottsfjellfestivalen, klubb-Øya og Øyafestivalens Camp Indie. De var det første bandet som ble signert på avdøde Saint Thomas’ da nyetablerte plateselskap Cornerman Records, men deres 2006-utgivelse ble dessverre også den siste utgivelsen på Cornerman. Platen ble av groove.no’s anmelder betegnet som en av årets beste.

"Royalty" har blitt playlistet hos P3 og vil helt sikkert være blant låtene vi får høre på Blindern Studenterhjem. Kanskje det blir ytterligere smakebiter fra det nye albumet også?

Og hvis du lurer på hvem kapteinen er; det vet vi ikke. Kanskje du kan spørre Doobie Brothers.

For mer informasjon, gå inn på: www.thecaptainandme.com

 

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
05.01.11

Introduksjon til Android

Den 3. februar presenterer Capgemini en introduksjon til Android. Gå ikke glipp av vårt faglige foredrag med Truls Jørgensen og Are Wold fra Capgemini. Les mer