Arrangementsjef: Kjersti Fossen

Published by Tina Hoel

Les intervju med Kjersti Fossen, arrangementsjef i UKEstyret her!

Navn: Kjersti Fossen

Alder: 23

Hjemsted: Gjøvik

Studie: Lektorprogrammet, fremmedspråk

Favorittdrink: Gin fizz

 

Hva er din jobb under UKA?/Hva gjør du under UKA?

Jeg er arrangementssjef. Min gruppe har ansvar for å booke konserter og foredragsholdere, organisere andre arrangementer, ordne dekor og ta imot artister under UKA.

Evt: har du noen tidligere erfaring som arrangementssjef?

Jeg har en del generell tidligere erfaring fra ulike studentverv, men lite kjempekonkret erfaring. Jeg har jobbet på en del konserter tidligere, så jeg hadde litt erfaring, men mest fra mottak av artister. På grunn av dette har arrangementsvervet vært spesielt lærerikt for min del.

Hvorfor stilte du som arrangementssjef?

Jeg stilte egentlig som revysjef, men UKEsjefen lurte på om jeg heller ville ha arrangementsstillingen. Fordi jeg i utgangspunktet uansett hadde vurdert å søke på denne stillingen takket jeg ja. Jeg mente den kunne være interessant fordi jeg hadde en del ideer til hvilke arrangementer vi kunne ha under UKA, og jeg liker å jobbe på prosjekter.

Hva er ditt beste minne i fra tidligere UKEr?

Jeg har bare vært med på UKA på Blindern 2015 tidligere, men mitt beste minne fra denne er nok kanskje Koraften – både kormatinéen og konserten med Amish Plow. I tillegg hadde vi en ganske morsom situasjon bak scenen på revyen hvor en voldtekstalarm (som noen av en eller annen grunn hadde lagt igjen back stage), gikk av under forestillingen. Vi måtte kaste den ut av et vindu fordi vi ikke fikk den til å slutte å pipe.

Hva er din beste UKE-egenskap?

Jeg er god til å holde hodet kaldt under press, noe jeg tror vil komme godt med under UKA.

Hva gleder du deg mest til under UKA?

Det er veldig mye å glede seg til under UKA egentlig. Som arrangementssjef gleder jeg meg veldig til å se alle arrangementene vi har organisert, og forhåpentligvis se folk kose seg under dem. Kanskje spesielt gleder jeg meg til Koraften.

Nevn tre ting du ikke kan leve uten.

Mat, vann, luft, søvn… Neida:

  • Sjokolade
  • Asiatisk mat
  • Reising

Fullfør setningen: Under UKA skal jeg…

Kose meg masse! 😀