Samarbeidspartnere

Dolly Dimple’s – Norges beste pizzaopplevelse

Dolly Dimple’s er en av Norges største pizzakjeder, med 42 restauranter fordelt over hele landet og nesten 700 ansatte. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes av gründeren Andreas Hatjoullis. Kjeden har siden 2012 vært 100 % eid av NorgesGruppen og hovedkontoret ligger i Oslo.  

Vi baker ferske bunner hver dag. I tillegg har vi vår egenutviklede pizzasaus og egen marinade for biff og kylling. Vi baker sjampinjongen selv, vi jakter de beste råvarene og topper pizzaen vår med ekte norsk mozarella og gulost. Alt dette for at du som kunde hos oss skal ha den beste pizzaopplevelsen hver gang.

Vi har som mål å levere Norges beste pizza opplevelse til alle våre kunder. Våre verdier er: stolt, leken, sjenerøs og sulten, og disse sier noe om hvem vi er og hva som skal kjennetegne oss ute i markedet. Vi tilbyr smaksopplevelser til kunder som er ekte pizzaelskere.

 

DnB

Målt etter markedsverdi er DNB Norges største og et av Nordens største finanskonsern.

Internasjonalt er de ledende innen shipping, energi, fiskeri og sjømat.

Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr de blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.

Hos DnB kan du raskt og enkelt bli kunde. Du får blant annet nettbank, så mange kontoer du ønsker og døgnåpen service hele året – helt gratis!

 

Olden (Hansa Borg Bryggerier)

Oldens tapperi ligger idyllisk til innerst i Oldedalen i Stryn kommune.

Alt vann som brukes i Oldenproduktene kommer fra Blåfjellskilden. Kildevannet stammer fra den 50 km2 store Myklebustbreen hvor vannet i mangfoldige år er blitt filtrert gjennom ulike lag av fjell, sand og grus før det ender opp i kilden.

Vannet i Blåfjellskilden har en konstant temperatur året rundt på 3,5 – 4,0 grader C og en stabil pH-verdi i underkant av 7. Vannet er krystallklart, har et lavt saltinnhold, og en god og frisk smak. Alle breene i området smeltet helt ned i en varmeperiode for ca. 7000 år siden, men Jostedalsbreen og Myklebustbreen ble dannet på nytt for ca. 5000 år siden.Dalbunnen i Oldedalen er formet av breen som trakk seg tilbake. Nå er Oldedalen en lang, smal og flat dalbunn med bratte fjell på begge sider. Jorda er frodig som jordbruksareal og en har et mildt kystklima helt inn til isbreen.

www.olden.no