Blindernrevyen 2017 – “FULL MAKT”!

Published by Mia Emilie Fagereng

UKA på Blindern nærmer seg med stormskritt. I skrivende stund er det faktisk bare 23 dager, 20 timer, 12 minutter og 40 sekunder til PREMIEREN på Blindernrevyen 2017!

Blindernrevyen, ja. Den skal jeg fortelle litt om nå. Det er en 85 år gammel revytradisjon som har blitt arrangert på Blindern Studenterhjem siden 1932. Først noe regelmessig – deretter noe uregelmessig i krigstider – og så regelmessig igjen. Nå arrangeres den som en del av studentfestivalfelleskapet UKA – her under UKA på Blindern. 

I år arrangeres den 39. Blindernrevyen, som går under navnet “Full Makt”. I spissen av revyen har vi Revysjef Trygve Leithe Svalheim, og med seg på laget har han nestsjef, instruktører og tekstansvarlige, koreografer, sminkører og kostymeansvarlige, skuespillere og musikere, og mange flere. Det er altså ikke bare bare å sette opp en revy – det krever mange timer arbeid og samarbeid med mange mennesker – men det gir også gode resultater.

“Full Makt”. Blindernrevyen 2017 omhandler makt. Makt er noe som er rundt oss til enhver tid – på godt og på ondt, i rette hender og i gale hender. På Blindernrevyen 2017 får du servert mange sketsjer som omhandler makt, og forskjellige måter makt opptrer på. Mer enn dette vil vi ikke røpe. Resten får du se på revy på UKA på Blindern 2017 mellom 3. og 11. februar.

Billetter til både revy og konserter finner du her:
https://billett.blindernuka.no/billett/eventgroup/3

Mer informasjon om festivalen finner du her:
http://www.blindernuka.no

Teaser til Blindernrevyen 2017 – “Full Makt” finner du her:
https://www.youtube.com/watch?v=nZlA4Cum_no

Sist, men ikke minst vil vi også presentere det grafiske rundt revyen, og plakaten til “Full Makt”. Tusen takk til vår grafisk ansvarlige Ida Lahm for mye hardt arbeid, og et supert resultat!

Velkommen til BLINDERNREVYEN og UKA på Blindern 2017!

 

Borte bra, Blindern best!