Markedssjef: Line Sørnes

Published by Tina Hoel

Les intervju med markedssjef i UKEstyret, Line Sørnes, her!

Navn: Line Standal Sørnes

Alder: 23 år

Hjemsted: Ålesund

Studie: Økonomi og administrasjon med fordypning i strategi og ledelse

Favorittdrink: Strawberry Daquiri

 

Hva er din jobb under UKA?

Jeg har stillingen som markedssjef under årets UKA på Blindern. Det vil si at jeg har ansvaret for å skape relasjoner og fremforhandle avtaler med våre mange samarbeidspartnere, samt ordne annet av økonomisk støtte. Jeg hadde ingen direkte erfaring som markedssjef fra tidligere, men både utdannelsen og interessen min matchet godt de oppgavene man har som markedssjef.

 

Hvorfor stilte du som markedssjef?

Først og fremst fordi jeg elsker UKA og ønsket å bidra ekstra med arrangeringen. En stilling som markedssjef så jeg på som både nyttig og relevant for min videre karriere, ettersom man får erfaring med relasjonsbygging, forhandlinger, økonomi og lederskap.

 

Hva er ditt beste minne fra tidligere UKEr?

Helt klart da jeg selv var med som skuespiller for Blindernrevyen 2015. Da fikk jeg både spilt, sunget ooog danset, (og stått på en scene), som jeg også har en stor interesse for. I tillegg var KorAften spesielt morsom!!  Og konsertene, stemningen, folka osv. Har mange gode minner.

 

Hva er din beste UKE-egenskap?

Kanskje det at jeg er energisk?

 

Hva gleder jeg meg mest til under UKA?

Jeg gleder meg til masse! Først og fremst til å se Blindernrevyen, og til foredragene og konsertene. I tillegg blir det kjekt bare det å se at det kommer folk hit som har lyst til å være med på festivalen.

 

Nevn tre ting du ikke kan leve uten

Familien min, vennene mine, OG helsa mi. Vet ikke om dette kategoriseres som ”ting”, så hvis jeg må være mer spesifikk på det, så blir det mobilen min (dessverre), shampo, og hodetelefoner/ørepropper.

 

Fullfør setninger: Under UKA skal jeg…

ha det supermorsomt!!