Teknisk sjef: Øyvind Berg

Published by Tina Hoel

Navn: Øyvind Berg

Alder: 24

Hjemsted: Mosjøen

Studie: Musikkvitenskap

Favorittdrink: Gammel dansk

 

Hva er din jobb under UKA?/Hva gjør du under UKA?

Jeg er teknisk sjef. Min jobb under UKA er å sørge for at all lyd-, lys-, og scenetekniske behov er tilfredsstilt. Dette innebærer en faderlig omsorg for alle funksjonærer i teknisk avdeling, dialog med utleiefirmaer, planlegging, øldrikking, m.m.

 

Hvorfor stilte du som teknisk sjef?

Jeg takket ja til stillingen som teknisk sjef fordi jeg er glad i store prosjekter. Som musiker er jeg også vant til å arbeide sammen med lyd- og lysteknikere. Å få sjansen til å se hvordan ting ser ut “fra den andre siden” er derfor veldig interessant.

 

Hva er ditt beste minne i fra tidligere UKEr?

På vei hjem fra UKA i Ås 2016 oppdaget UKEstyret på Blindern at vi ved et uhell hadde fått med oss en gigantisk penis-statue laget av tre i bilen vår. Vi resonnerte oss frem til at den sannsynligvis hadde havnet der etter et besøk på Hannkattloftet, men kunne dessverre ikke levere den tilbake omgående da vi allerede var i Oslo da vi innså dette. Litt senere på året fikk revysjefen vår i oppgave å levere denne tilbake personlig etter å ha tapt en runde poker (med livet som innsats).

Hva er din beste UKE-egenskap?

Jeg er flink i poker.

 

Hva gleder du deg mest til under UKA?

Jeg gleder meg nok mest til å se en UKEorganisasjon i full sving, og da særlig teknisk avdeling. Å se planene man har vært med på å lage bli gjennomført er ganske kult.

 

Nevn tre ting du ikke kan leve uten.

Notepapir

Friksjonspenn

Velfredsstaten

 

Fullfør setningen: Under UKA skal jeg…

ikke gå glipp av en eneste forelesning.