Tina Bjørnelykke

Published by Tina Hoel

UKA nærmer seg med stormskritt, og i den anledning har vi intervjuet skuespillerne som er med i Blindernrevyen “Full Makt”. Nestemann ute er Tina Bjørnelykke.

Navn: Tina Susanna Bjørnelykke

Alder: 22 år

Hjemsted: Skien

Studie: Internasjonal markedsføring

Favorittdrink: Pepsi Max, men sier aldri nei takk til en Lennart!

Hva er din jobb under UKA?/Hva gjør du under UKA?

Jeg er skuespiller under revyen og blæstsjef.

Hva gleder du deg mest til under UKA, annet enn å stå på scenen?

Samholdet mellom alle, og å bare ha det hyggelig med folk. At vi er sammen, koser oss og at vi lager noe sammen. Jeg gleder meg også til pizza, for det får vi ikke så ofte her. Pizza, Pepsi Max og Lennart vet du, så koser jeg meg.

Beskriv deg selv med tre ord.

Fjas, fjas, alvorlig.

Hvilke tre ting ville du hatt med deg på en øde øy?

Egentlig familien min hvis det går som ett ord, men Pepsi Max, snus og en god bok.

Med tanke på at temaet for revyen er makt: Hvis du hersket/hadde makt over hele verden, hva ville du gjort?

Jeg hadde vært Robin Hood; vært slem mot de slemme, eller.. Jeg hadde vært omvendt Robin Hood og brukt makta på å finne det som er positivt i de slemme, slik at de kan bli snille. Da blir alle snille, også kan vi dra på Blindern Studenterhjem for å se på revy sammen hele gjengen. Alle er hjertelig velkommen til UKA!

Har du et rituale/noe spesielt du gjør før du går på scenen?

Hvis man er nervøs, så er det smart å bæsje. Da har du det ute av systemet, og du kan ikke bæsje på scenen. Det er ganske viktig altså. Kanskje snakke med mamma og pappa også.

Hva er dine erfaringer med å stå på scenen?

Jeg elsker jo skuespill, og har drevet meg det siden jeg var ganske liten. Alt fra mindre teateroppsetninger hjemme, Henrik Ibsen-film og Det Gule Teater. Også revy her på Blindern Studenterhjem. Det er en ære. Jeg har også vært Pippi, men mitt store gjennombrudd var da jeg debuterte som regndråpe i 2000. Jeg sa ”drypp, drypp”. Man starter smått, og til slutt havner man her på scenen på Blindernrevyen!

Hva er dine forventninger til UKA?

Mine forventninger til UKA 2017 er at alle skal ha det bra og gøy, og at det går over alles forventninger. Og at alle synes at det er morsomt. Og at alle trives.