UKEsjef: Marthe Helene Sandli

Published by Tina Hoel

Les intervju med selveste UKEsjefen her!

Navn: Marthe Helene Sandli

Alder: 25

Hjemsted: Rygge

Studie: Helseøkonomi, politikk og ledelse

Favorittdrink: Heavenly mudslide

Hva er din jobb under UKA?

Jeg er UKEsjef, og har ansvaret for koordineringen av UKEstyret og alle stillingene der. Som UKEsjef kommer jeg til å ha nok å gjøre under UKA, og hjelpe til der det trengs, samt å prøve å finne gode løsninger på eventuelle problemer som oppstår, med god hjelp fra resten av UKEstyret. I tillegg skal alle i UKEstyret gå UKEvakt, og en av oss vil alltid være tilgjengelig hvis noe skulle skje.

Hvorfor stilte du til valg som UKEsjef?

Jeg stilte fordi jeg tror jeg kunne gjøre en god jobb, og bruke både tidligere erfaringer fra andre lederrolleverv jeg hat hatt, og litt av utdanningen min i praksis. Denne stillingen virket som en morsom utfordring, og ikke minst verdifull erfaring å ta med videre.

Hva er ditt beste minne i fra tidligere UKEr?

Den eneste UKA jeg har deltatt skikkelig på er UKA15, men jeg var innom UKA11 og hørte på Gunnar Sønsterby, noe som var utrolig morsomt! UKA15 har jeg mange fine minner fra, men skal jeg trekke frem et er det nok nachet etter teppefallsforestillingen.

Hva er din beste UKE-egenskap?

Min meste UKEegenskap er kanskje at jeg er god til å holde oversikt, og det tror jeg kan komme godt med under UKA.

Hva gleder du deg mest til under UKA?

Det jeg gleder meg aller mest til er faktisk teppefallskvelden, trist fordi da er UKA over, men den var så morsom sist og da kan jeg kanskje endelig slappe litt av og.

Nevn tre ting du ikke kan leve uten

Bare tre ting! Vel, da må jeg nesten si bøker, serier og quiz

Fullfør setningen:

Under UKA skal jeg… UKE masse, kose meg, prøve å passe på at alle funksjonærene har det bra, og selvfølgelig se Blindernrevyen utallige ganger.