testBilde

Hjertelig velkommen til UKA på Blindern 2021!


Denne uken åpner studenterhjemmet sine digitale dører for beboere, GB`ere, revy- og UKEimpliserte sjeler! UKEstyret ønsker velkommen til 3 dager med morsomme og digitale arrangement, deriblant UKEquiz med Hasse Hope & Tophe, hørespill fra Revygruppa, Valentine-hygge og Late Night Show - live fra Blindern!


Det er to år siden UKA på Blindern ble arrangert sist, og nå er det omsider og endelig på tide igjen. Jeg vet at de som har deltatt på tidligere UKER har gledet seg masse til en ny UKE. Det er også mange som opplever den for første gang, og som har hørt ville historier om et 2 ukers langt UKEleven! Dette er vanligvis to fantastisk morsomme uker, som gjør studenttilværelsen til noe helt utenom det vanlige. Denne gangen blir UKA litt annerledes!


Sannhetens time [Halvannen] var tittelen på årets revy! Sketsjene var skrevet, skuespillerne stod klare og kostymer, sminke og rekvisitter var på plass. Dessverre kunne ikke revyen gjennomføres likevel - i en pandemi-tid for UKA21. Nå er det 90 år siden Blindernrevyen startet opp, og i år ville den vært satt opp for den 41. gang! Selve UKEfestivalen fant sted på Blindern for første gang i 2003. UKA feirer dermed 10`UKErsjubileum! Jeg ønsker å takke alle som har bidratt på ulike måter til gjennomføringen av UKA fra 2003 - 2021. Vi har mye å feire, hele 3 jubileum! Dette ønsker vi å markere med en liten UKEhilsen fra alle de tidligere UKEsjefene - på “Live Showet” under årets UKE<3


UKA på Blindern muliggjøres av støtteordninger, sponsorer, gode hjelpere og en imponerende dugnadsinnsats fra de 220 beboerne på Blindern Studenterhjem, samt gamle beboere og revyentusister. I beboermassen finnes representanter fra omtrent alle utdanningsinstitusjoner i Oslo, og denne sammensetningen av kreative, tekniske, praktiske, faglige og festlige sjeler gjør UKA på Blindern til noe helt spesielt. Det ligger utallige timer bak, og forberedelsene gjør hele UKEeventyret gjennomførbart! En stor TAKK til alle som bidrar for UKA på Blindern 2021!


Vi står klare til å gi deg den gode UKEstemningen på en digital arena, og vise hva Blindern Studenterhjem kan tilby; Norges beste digitale hjemme-alene-festival? Vi håper du får en fortreffelig festival-weekend med oss, og glem aldri de fire B`ene;

Borte Bra - Blindern Best!

På vegne av hele UKEorganisasjonen ønsker jeg dere hjertelig velkommen til UKA på Blindern 2021<3


Med smittevennlig UKEhilsen

Johanne Nøkland

UKEsjef | UKA på Blindern 2021