INFO

UKA på Blindern er en studentfestival drevet av frivillige studenter som tar sted på Blindern Studenterhjem.
Festival arrangeres fra 31.01.2023-12.02.2023.

Hvordan finner jeg fram til festivalområdet?

Gå til adressen Problemveien 10, 0371 Oslo. Du kan komme deg lett til Blindern Studenterhjem via T-bane, Trikk eller Buss. Nærmeste T-banestopp er Blindern.
Blindern Studenterhjem ligger rett ved siden av UiO blindern campus.

Hordan/hvor kjøper man billett til arrangmentene?

Billetter revyen og de individuelle arrangementene kan kjøpesher

Må man være student for å delta?

Må ikke være student for å delta på festivalen, men festivalen drives/arrangeres primært av studenter.

Hvor gammel må man være for å komme på arrangementene?

Man må være minst 18 år for å komme inn på festivalområdet, ettersom det er skjenkeområdet.

Hvordan kan jeg bli frivillig?

Vi trenger frivillige i en rekke områder blant annet, bar, vakt, dekor, video og enda mer. Fyll ut skjemaet for å melde deg på her

UKAhilsen

Velkommen til UKA på Blindern 2023!
UKA på Blindern er en studentfestival av og for Oslo studenter. Festivalen avholdes på Blindern Studenterhjem, og er en videreføring av hjemmets revy som strekker seg tilbake til 1931. Vi har gjort vårt beste i å videreføre de lange tradisjonene festivalen bygger på, samtidig som vi har prøvd å løfte festivalen til nye høyder med vårt eget preg. Vi gleder oss til å åpne dørene inn til vårt hjem og ønske dere velkommen til UKA på Blindern 2023 som vil bli avhold fra 31. januar til 12 februar.

Studenterhjemmet fungerer til vanlig som et hjem for rundt 220 studenter vidt representert fra Oslos ulike utdanningsinstitusjoner. I anledning UKA snur vi huset vårt på hodet sammen med hjelp fra andre frivillige studenter. Peisestue, musikksalong, romerbad og gymsal blir bygd om til barer for anledning, og scener snekres i stand for både revy, konserter og annen underholdning. På hovedscenen, UKA Spektrum er forholdene tilrettelagt for minneverdige og intime konsertopplevelser. I den brune puben vår Ulka blir det sene kvelder med trubadurutfoldelse. En tur på unisex-toalett er en opplevelse i seg selv, mellom fredede pissoarer fra 20-tallet står det et piano som ypper til allsang og særdeles god stemning.

I hjertet av festivalen finner vi selvsagt vår alles kjære Blindernrevy som settes opp for 42. gang. Årets revy har fått tittelen “Opplyst og Nedstemt” og gir et bredt innblikk i den gode studenttilværelsen vi alle er så glad i. Utover dette har vi fullstappet programmet med fete konserter, stand up, livepod, quiz og annen flott underholdning. Vi kan lokke med navn som Trang Fødsel, Tøfl, Soppgirobygget, Staysman, Christian Mikkelsen, Solveig Kloppen og masse mer.

Vi ser frem til sene kvelder med god stemning og gleder oss til å skape ny UKEmagi med dere. Dette vil du ikke gå glipp av, så kom igjen, bli med oss hjem!

Mvh
Marie Reimer
UKEsjef, UKA på Blindern 2023