UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

Om hendelsen natt til fredag‏ 01.02.13

I morgentimene ble en ung kvinne overfalt. Det er svært trist at noe slikt kan skje, og vi sender våre tanker til fornærmede. Vi håper at saken får en rask oppklaring, og vi vil selv øke vaktholdet vårt samt at vi har mobilisert frivillige som vil gå natteravn fra midnatt til 06:00 om morgenen resten av festivalen. 

Hvis noen har noen videre opplysninger om denne saken bes det om at det rettes til politiet.

Det er forferdelig at slikt kan skje, men vi håper fortsatt at dere ønsker å gjeste UKA på Blindern.

Mvh

UKEstyret

Les mer »

Du lar deg lure! 06.01.13

På medisinsk aften 31. januar kommer psykologspesialist Jan-Ole Hesselberg, kjent fra blant annet programmet folkeopplysningen på NRK, for å holde foredrag om hvorfor du ikke kan stole på deg selv og hvordan du lar deg lure av din egen hjerne!

Les mer »

De fem temabarene 04.01.13

Fem temabarer holder åpent under hele UKA på Blindern. Vi har et variert tilbud som inkluderer en brun pub og danselokale, les mer om de ulike barene her!

Les mer »

Ørkenkjøtt rocker UKA på Blindern! 03.01.13

Ørkenkjøtt spiller på UKA på Blindern onsdag 30. januar. Med tunge riff inspirert av band som Led Zeppelin, Tool og Opeth vil Ørkenkjøtt gi metalfans en kveld under UKA på Blindern de aldri vil glemme!

Les mer »

Oberst - onsdag 30. januar 02.01.13

Hardtslående og konseptorienterte Oberst kombinerer hardcore, post­-metal, prog og sludge i et energisk og variert uttrykk. Onsdag 30. januar kommer de til UKA!

Les mer »

Wango - torsdag 31. januar 31.12.12

De har delt scene med band og artister som Kaizers Orchestra, Jarle Bernhoft og Susanne Sundfør. Nå kommer de til UKA på Blindern torsdag 31. januar for å spille sammen med Tuba Tuba i en kveld som kommer til å bli musikalskt legendarisk!

Les mer »

Tabula Gratulatoria og annonsører 28.12.12

UKEmagasinet fra UKA 2011UKEmagasinet fra UKA 2011

Tabula Gratulatoria er en ordning for at gamle beboere (og evt. øvrige) kan støtte revyen og festivalen i god Blindernånd. Dette er en donasjon til UKA som medfører at navnet listes opp i programbladet i ekte Blindernstil. Programbladet sendes til trykk rundt 15. januar, så vil du med i listen må det innbetales innen et par dager før dette. Vi takker for alle bidrag!

Vi er fremdeles på utkikk etter annonsører til programbladet og/eller UKEmagasinet. UKEmagasinet får et opplag på hele 10 000 eksemplerer, opp fra 5 000 sist. Er du eller din bedrift interessert i å støtte en tradisjonsrik studentfestival/revy? Eller kanskje du kjenner noen som kunne være det? Vet du kanskje ikke hva UKEmagasinet eller programbladet er?

Les mer »

UKAs program viser deg Oslos høydepunkter! 24.12.12

Opplev den tradisjonsrike Blindernrevyen, konserter, foredrag, stand-up, Blindernmesterskap i spark og mye mye mer!

Nyheter om artister, foredragsholdere og andre ting kommer fortløpende.

Du har mulighet til å kjøpe billetter på nett via hjemmesiden vår eller i døren ved oppmøte, men pass på da billetter kan bli utsolgt på forhånd.

Les mer »

Revysus 2012 22.12.12

Gikk du glipp av årets Revysus, eller har du bare lyst til å mimre litt? Her er noen bilder av årets spektakulære Revysus! 
Sketsjer ble fremført, minner ble forsterket og latteren sprengte alle grenser!

Les mer »