UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

REVYSKUESPILLERNE 2011

Gaute Reier Jenssen

Gaute Reier Jenssen

På tross av at Gaute kommer fra Larvik har han ikke satset på en obskur karriere som håndballspiller, men velger å gå veien til rikdom og berømmelse gjennom skuespill.

På fritiden studerer han til å bli lege eller noe sånt. Gaute er ellers en jævel på Goldeneye på Nintendo 64, noe som antakeligvis er utslagsgivende for at han har kjæreste den dag i dag.

Max Lycke

Max Lycke

Max er 20 år gammel, kommer fra Oslo/Bærum og studerer molekylær biologi. Det har alltid vært hans drøm å bli skuespiller, for så å bevege seg inn i politikken og bygge opp sin maktbase.

Hans forbilder er Ronald Reagan, Arnold Schwarzenegger og Al Franken. I fritiden liker han å drive med Quantum Theory (Tv-spillet), og han pleier også å følge rådet til Pepsi Max-reklamen...

Kine Malin

Kine Malin

Kine Malin drømmer om å en gang lande en drømmerolle á la den Libuse Safránková fikk i 1973, nemlig som Askepott i den Oscar-belønnede filmen "Tre nøtter til Askepott". [citation needed]

Hun kommer videre fra Eina, et sted ingen av de andre skuespillerne vet hvor er men som de mistenker at kunne figurert på NRK-programmet "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu".

Kristin Isdal Selmer

Kristin Isdal Selmer

I tillegg til å være skuespiller på revyen studerer Kristin både på UiO og på Barratt-Due, noe som betyr at hun er rimelig badass på fiolin.

Hun kommer selvfølgelig også fra Oslo, noe som neppe har mye å si for hennes evne til å spille revy, men er greit å vite likevel!

Iselin Elvedahl Solnes

Trønderjenta Iselin er med i revyen for å sørge for en tilstrekkelig mengde med banning, samt å fylle dialekt-kvota så vi kan være like selvgode som NRK.

Som veterinærstudent på 3. året kan hun kjærtegne med klinisk nøyaktighet, og har tilnavnet "Bukkehviskeren".

Marius Sønsteby

Marius Sønsteby

På tross av å ha pensjonert seg fra skuespillertilværelsen, etter at karrieren peaket som 11 åring, har Blindernrevyen klart å få med Marius som skuespiller på revyen, noe som uten tvil kommer våre publikummere til gode.

Og med et så godt syn at han ikke engang trenger å bruke briller er det ikke grenser for hvor langt denne gutten kan nå!

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
17.12.10

Datarock 4. februar 2011

Den 4. februar spiller DATAROCK som headliner for UKA på Blindern 2011! Les mer