Om UKA

UKA på Blindern er en studentfestival av og for Oslos studenter. UKA arrangeres i februar hvert oddetallsår, med miniUKA som oppvarming et halvt år før. Festivalen drives av Blindernbeboernes sterke dugnadsånd og gode stå på-vilje, ledet av UKEstyret med UKEsjefen i spissen. Gang på gang skaper disse menneskene tidenes studentfestival for deg og dine venner!

UKA er en videreføring av det tradisjonelle arrangementet Blindernrevyen, som har tatt sted helt siden 1932. På 90-tallet ble Blindernrevyen en del av UKA-nettverket sammen med blant annet UKA i Trondheim, UKA i Ås og UKEN i Bergen, og i 2003 steg offisielt navnet “UKA på Blindern” inn i rekken.

På UKA på Blindern kan vi friste med revy, konserter, temakvelder, foredrag, stand-up, konkurranser og dagsaktiviteter. Vi har seks barer med forskjellige temaer i våre lokaler. Alt fra Galleriet Bar med flygel, drinker og en roligere atmosfære, til vår brune pub Ulka som settes opp i vårt helt eget romerbad. I UKA Spektrum kan vi lokke med konserter og liv, på Peisestuas scene spilles selveste revyen, og i Ulka slår trubadurene seg løs. Tar du deg en tur på Billa Bars toalett, er det ikke sikkert du kommer deg ut med det første, for der har vi nemlig et piano, som blir godt tatt i bruk til allsang.

Vi vil ønske deg hjertelig velkommen til UKA på Blindern, 31 januar.-10. februar 2019! Vi kan love deg god stemning, studentvennlige priser, og garantert gode minner.

Det er som vi sier: Borte bra, Blindern best!

Vi sees på UKA!