UKEsjefens hilsen

Velkommen til UKA på Blindern 2019!

Onsdag 30. januar åpner studenterhjemmet sine dører for alle studenter, og UKEstyret ønsker velkommen til 10 dager med revy, konserter og mye mer! Det er to år siden sist UKA på Blindern ble arrangert, og nå er det endelig på tide igjen. Jeg vet at de som har deltatt på tidligere UKER gleder seg masse til å komme tilbake, og til de som opplever den for første gang: bli med på så mye som mulig! Dette er to ekstremt morsomme uker som gjør studenttilværelsen noe helt utenom det vanlige. “Hvem tror du at du er?” er tittelen på årets revy, og den dreier seg dermed om identitet. Nå er det 87 år siden vi startet med Blindernrevyen, og i år settes den opp for den 40. gang!

UKA på Blindern muliggjøres av støtteordninger, sponsorer, gode hjelpere og en imponerende dugnadsinnsats fra de 220 beboerne på Blindern Studenterhjem, samt gamle beboere og frivillige fra Oslos øvrige studenter. I beboermassen finnes representanter fra omtrent alle utdanningsinstitusjoner i Oslo, og denne sammensetningen av kreative, tekniske, praktiske, faglige og festlige sjeler gjør UKA på Blindern til noe helt spesielt. Det ligger utallige timer bak, og forberedelsene snur hele studenterhjemmet på hodet. Tre scener skal bygges, fem barer skal settes i stand, rekvisitter skal snekres, kostymer sys, dekor skal på plass, garderobe rigges og mye, mye mer. Blindern studenterhjems beboere er med dette klare til å ta imot engasjerte og lystne festivalgjengere og vise frem alt vi har å by på. På hovedscenen, UKA Spektrum, er forholdene tilrettelagt for minneverdige konsertopplevelser til studentvennlige priser. I den brune puben Ulka blir det intimkonserter og trubadurutfoldelse, og Bistro bar kan friste med pizza til en sulten festivalgjenger for en billig penge. En tur på unisex-toalettet i kjelleren er en opplevelse i seg selv, og som mye annet er det gratis inngang! Mellom fredede pissoarer fra 20-tallet står det et piano som ypper til allsang og særdeles god stemning.

Her er vi klare til å gi deg den gode UKEstemningen, og vise hva Blindern Studenterhjem kan tilby; nemlig en av Oslos mest minneverdige og kulturrike studentfestivaler noensinne. Vi håper du får et fortreffelig festivalopphold her hos oss, og husk; Borte Bra, Blindern Best!

På vegne av hele UKEorganisasjonen vil jeg ønske hjertelig velkommen til UKA på Blindern 2019!

Med vennlig UKEhilsen
Erlend Andersen Kinn
UKEsjef, UKA på Blindern 2019