UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

MONZANO

Monzano

Kjøp billettArrangement på Facebook

Monzano 03.02.2011 kl. 21.30

Monzano består av Eivind Almhjell, Eivind Bøe, Magnus Rauan og Sjur Lyseid. Indiekvartetten slo for alvor gjennom under by:Larm 07, og har siden spilt på blant annet på Øya og Slottsfjellfestivalen. Hitene “Posterboy”, “Yes, We Can’t” og ikke minst “Cold Waters” kunne i lang tid høres på P3, eller eventuellt sees på MTV Japan om man skulle befinne seg på de trakter.

Høsten 2010 ga Monzano ut gratis-EPen Apple Handsome som er satt sammen av låter fra tidligere Monzano-albumer. Det britiske musikkmagasinet The 405 hyllet utgivelsen, anmeldte den til 8,5 av 10 poeng, og plasserte den like godt over sin liste over de beste EPene utgitt i 2010. Apple Handsome er et perfekt utgangspunkt for å bli kjent med Monzano, og du kan laste ned EPen her: http://lazyacrerecords.bandcamp.com/album/monzano-apple-handsome-ep

Bandet har også blitt applaudert for begge sine albumutgivelser av alt fra Aftenposten og Dagbladet til utenlandske musikkmagasiner. Groove.no skriver: “Dette bør kunne gjøre at Monzano går fra å være Oslos indiehelter til å bli nasjonale kjæledegger - og de gjør det med stil” om deres siste album By This Time Last Year Everything Will Seem Younger. Ikke alle har fått øynene opp for Monzano enda, og det er ingen tvil om at bandet går en lysende fremtid i møte. I februar spiller Monzano på UKA på Blindern.

Vil du vite mer om Monzano: http://www.facebook.com/pages/Monzano/6106283569

 

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
29.12.10

Monzano

Monzano opptrer på UKA på Blindern under Realistaften den 3. februar kl 22.00! Les mer