UKA på Blindern 2011 er over, er du klar for UKA 2013?

Glimt fra UKA2011

Se glimtene fra UKA2011.
Les mer

Foredrag: UNICEF og To Fluer

UNICEF Studentfadder presenterer den 4. februar foredrag fra jordomseilerne i To Fluer om deres samarbeid med UNICEF Norge.
Les mer

Tuba Tuba vant Battle of Bands!

Som vinnere av Battle of Bands varmer Tuba Tuba opp for Datarock fredag 4. februar
Les mer

ULTRA SHERIFF

Ultra Sheriff

Kjøp billettArrangement på Facebook

Ultra Sheriff 05.02.2011 kl. 23.00

Ultra Sheriff er en biomekanisk trio fra bortenfor stjernene, og har som mål å utslette menneskeheten. Deres middel er fancy space/80’s-inspirert robotic cartoon electronica. Liveshowet deres kan best beskrives som en overbelastning av alle sanselig inntrykk, som kombinerer synkroniserte animasjonsfilmer med dansevennlige rytmer og episke melodilinjer.

Når de inntar menneskeform bærer de navnene Edvard og Torjus Førre Erfjord og Nils Iver Holtar. Disse tre individene møttes i Trondheim i 2007 og spilte sin første livekonsert i mai 2009. I 2010 kom debutalbumet ”Galactic Fame” – ti spor med cartoon-verdensrom-kaos! Når dette kaoset inntar UKA på Blindern er vi overbevist om at det vil sørge for at publikum ikke bare danser inn i de sene nattetimer, men også inn i de fjerne galakser.

Ultra Sheriff er siste band ut 5. februar, og avslutter dermed UKA på Blindern 2011. Vi håper at de ikke vil avslutte alt menneskelig liv i samme slengen…

 

Glimt fra UKA

Våre samarbeidspartnere

Akademika Dagsavisen CopyCat Olden
13.01.11

Ultra Sheriff

Ultra Sheriff spiller lørdag 5. februar på UiO200s aften under UKA på Blindern 2011. Les mer