UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

16.01.13

Finalistene til Battle of the Bands!!

Finalistene til Battle of the Bands!!

Kjøp billettArrangement på Facebook

Battle of Bands lørdag 19.01.2013 kl. 20.00

Her er en oversikt over de fire utvalgte finalistene:

 

Emily

Emily er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar kl. 20.00!Emily er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar kl. 20.00!

Emily Firing skriver alle tekster og melodier selv og har vært innom sjangre som strekker seg fra jazz til pop, elektronika og lett rock. I 2011 fant hun sitt sound med sjangeren pop - elektronika og et band som klarer å gjenskape dette live. I juni vant de Feedback-prisen 2012, som innebar tittelen Vestfolds mest lovende band. Dommerpanelet var enstemmig. Uttalelsene finnes her: http://ideweb.no/feedback/. Flere av Emilys låter har blitt spilt på nederlandsk og spansk radio av den kjente radioreporteren Paul Newman og i sommer ble låta "Impulsive Me" spilt på P3. Emily har nå kommet med sin debut-EP "Until Death" som er tilgjengelig bl.a. på Spotify

Hør mer fra Emily her: http://www.nrk.no/urort/Artist/firingemily

 

Alex Winther

Alex Winther er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar kl. 20.00!Alex Winther er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar kl. 20.00!

Hans navn er Alex Winther, og er en ung, lovende musiker basert i Oslo. Oppvokst i en familie full av advokater, leger og akademikere. Når han plukket opp sin første gitar når han var 7 år tok det ikke lang tid for å skjønne at han skulle gjøre noe helt annet med livet sitt. "Gjennom en oppvekst fylt med musikk, og en ung mann sulten på verdenen, så er det nå min tur å kreve min plass inn i musikkOslo. Mer gode røtter i blues, jazz, funk, RnB, reggae og rock, med store inspiratorer som Bob Marley, Jimi Hendrix, John McLaughlin, John Lee Hooker, Al Green, Marvin Gaye og James Brown vil jeg bringe min ærlighet, råskap, vilje og kjærlighet i min musikk. "

Hør mer fra Alex Winther her: http://www.nrk.no/urort/Artist/AlexWinther1

 

SØRGEKÅPE

SØRGEKÅPE er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar kl. 20.00!SØRGEKÅPE er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar!

Blinkende strober. Svetten renner fra overkroppen til lokføreren. Syke ord, tilgriset av smerte og eyeliner, elsker deg gjennom mikrofonen. Riff drar deg tilbake til da du angret på livet. Bassen kryper langs gulvet og nagler seg fast i kroppen din. Beleirer deg. Driver deg. Dette er det svarteste, sykeste og mest stemningsfulle sirkuset du noen gang kommer til å se og føle! Kom å få en konsert litt utover det vanlige.

"KOM SE VÅRT SIRKUS."

Hør mer fra SØRGEKÅPE her: http://www.nrk.no/urort/Artist/Sorgekape/

 

Gadarene Wine

Gadarene Wine er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar kl. 20.00!Gadarene Wine er en av de fire utvalgte finalistene i Battle Of The Bands lørdag 19. januar kl. 20.00!

Gadarene Wine har spilt sammen i omtrent to år.

Bandet holder til i Oslo, bestående av musikere fra forskjellige deler av landet, der ulik bakgrunn også gir seg utslag i sounden. Musikken kan sies å være en blanding av 70- tallets folk- rock, amerikana, samt elementer fra norsk, svensk og irsk folkemusikk. Låtene blir stort sett født hjemme på kjøkkenet hos Oddbjørn Austevik. Bandet har hatt spillejobber på scener og festivaler, hovedsakelig i Tigerstaden, men har også turnert mot Røros, Trondheim, Bergen og Hamar samt tatt en svipptur til Paris og Sverige. Musikken og atmosfæren av rødvin og lykter, passer et bredt publikum.

Hør mer fra Gadarene Wine her: http://www.nrk.no/urort/Artist/GadareneWine