UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

De fem temabarene

Velkommen til UKA på Blindern! Enten det er revyen, konserter eller bare sosialt samvær med gode venner og nye bekjente som driver deg til Blindern Studenterhjem under UKA så står våre funksjonærer klare til å servere deg leskende drikkevarer av en rekke slag i en av våre barer. Hva er vel bedre enn å slukke tørsten til studentvennlige priser både før, under og etter et av våre arrangementer? 

Disco Bar

Opplev Disco bar under UKA 2013!Foto: Nandor Tamas

Disco Bar deler rom med vår hovedscene, tidligere gjestet av bl.a. Datarock, Glittertind og Oslo Ess, i år kommer navn som Yoga Fire og Proviant Audio, m.fl.

Om scenen ikke er opptatt med en konsert vil våre DJs holde dansen gående resten av kvelden. Galleriet Bar 

Opplev Galleriet bar under UKA på Blindern 2013!Foto: Sindre Grading

Galleriet Bar har sine lokaler i den ærverdige musikksalongen og er vår eneste bar med 20-årsgrense. Dette er stedet å gå både for å kjøpe smakfulle drinker, vin eller øl under revyforestillingen og inn i de sene nattetimer.Klaver, kunst og konversasjon, dette er en veldig hyggelig bar, og klaveret er studenterhjemmets største.

Dersom du skulle få behov for litt avveksling er veien kort ned til kjelleren hvor våre andre barer venter.

Billa Bar

Opplev Billa bar under UKA 2013!Foto: Kariann Langeland

Billa Bar, tidligere Sensurer Bar, er vår kameleonlounge, minglebar, åsted for terningspill og andre arrangementer. Hver kveld er en ny opplevelse!

Siden UKA på Blindern 2011 er Billa Bar pusset opp og vil denne gangen fremstå i ny drakt.

 


Ulka Bar

Opplev Ulka bar under UKA på Blindern 2013!Foto: Sindre Grading

Ulka Bar er det bruneste av våre serveringssteder. Her får du øl og livemusikk hver kveld og det hele innhylles i en maritim og upretensiøs setting.

Dette er absolutt stedet å slappe av uten å kjede seg, og skulle ikke musikken falle i smak er det mulig å søke tilflukt i romerbadet, som for anledningen er tømt for vann og bygget om til sittekrok.

Les mer om arrangementene i ULKA

Bistro Bar

Bistro Bar er stedet å gå dersom du utover natten føler sulten melde seg. Da kan ingenting helt måle seg med følelsen av litt varmmat og et lite pust i bakken før man kaster seg tilbake inn i festen, uansett hvilken bar du kom fra.

 

Hele kjellergruppa ønsker deg hjertelig velkommen til UKA og Kjeller`n. Ha en fortreffelig fest!

Sist endret 29. januar 2013 17:11