UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

Velkommen til UKA på Blindern 2013

UKEsjef Jon GudmundUKEsjef Jon Gudmund Glittum Gunnarsson

Det er nå to år siden sist Oslos beste og mest intime studentfestival ble arrangert - nemlig UKA på Blindern. Med sin oppstart i 2003 er den nå 9 år gammel, men den er bygget på den tradisjonsrike Blindernevyen som startet i 1932. Det er fortsatt Blinderevyen som står i sentrum av UKA, men fokuset har i de siste årene også flyttet seg mer over mot konserter, akademiske arrangementer, stand-up og andre eventer - alt med fokus på studenter og studentvennlige priser.

Vi er stolte over å ha tidligere hatt artister som Klovner i Kamp, Cumshots, Surferosa og DATAROCK på hovedscenen vår - og det er ingen tvil om at denne UKAs artister også vil være av samme kvalitet. Vi vil friste med sexy foredrag, heftige konserter, elegante cocktails, piano på toalettet, syke fester og en av student-Norges mest unike opplevelser - nemlig Blindern Studenterhjem! Studenthjemmet som mest sannsynlig er det nærmeste du kommer en amerikansk college film i hele Norge!

Med 6 temabarer, 3 scener, konserter, revy, tradisjonsrike omgivelser og en heftig arbeidsvilje fra beboerne ved Blindern Studenterhjem vil vi skape en av Oslos mest minneverdige og kulturrike studentfestivaler noensinne!

Velkommen til UKA på Blindern!

Mvh
Jon Gudmund G. Gunnarsson
UKEsjef
UKA på Blindern 2013