UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

Historie

Blindern Studenterhjem

Blindernrevyen er gammel tradisjon, nesten like gammel som Studenterhjemmet selv. Det tok bare syv år før noen pengelense studenter tok initiativet i 1932 og lagde den aller første Blindernrevyen - “Blindernrevyen 1932". Helt fra -32 var Blindernrevyen mer enn bare en revy. Påfølgende fest i kjelleren har alltid fulgt med, og i løpet av de siste 80 årene har alt vokst og vi har sett arrangementer som konserter, stand-up, akademiske foredrag og liknende eventer blitt en del av tradisjonen Blindernrevyen. Dette er bakgrunnen for at man skiftet navn og i 2003 ble den første UKA på Blindern arrangert.

Blindernrevyen 2011

Siden første forestilling ble revyen arrangert med ujevne mellomrom frem til krigen, og etter krigens slutt har Blindern Studenterhjem blitt satt på hodet annenhvert år. Eller rettere sagt; vi setter Blindern Studenterhjem på hodet. Dette er ikke noe som tilfeldig bare skjer. UKA på Blindern ligger godt an til å bli norgesmester i dugnad. Av 230 beboere, tar godt over 200 seg mer eller mindre fri fra studiene og eventuelle deltidsjobber for å være med og gjøre UKA på Blindern til Oslos beste og mest intime studentfestival. Det er vi beboere som skaper UKA! For 37. gang i 2013.

I UKA på Blindern 2013 er fremdeles revyen fundamentet. Etter audition i september ble Blindern Studenterhjems beste revytalenter plukket ut, og vi kan love deg en fantastisk revy - men også mye mer. Kjelleren inneholder to konsertlokaler som vil bli brukt hver eneste kveld. Her vil større headlinere, men også up-and-coming band underholde oss. Ellers har vi seks temabarer - alt fra den brune Ulka bar, via den nattklubbaktige Disco bar, til den mer kulturelle og eksklusive Galleriet bar hvor man kan nyte en long drink. Alle vil finne noe som passer for sin smak, og til studentvennlige priser.

Ulka Bar fra 2011Ulka Bar fra 2011

Som en UKEsjef i Trondheim en gang sa på et Blindernnach: “UKA i Trondheim er Norges største kulturfestival, UKA på Blindern er Norges største hjemme-alene-fest, og det siste er jævlig mye morsommere!” Besøk UKA på Blindern og ta del i Norges mest intime festival og største fest!