UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

27.12.12

Blindernmesterskap i Sparkstøtting

Arrangement på Facebook

Vi gjentar suksessen fra 2011!

Blindernmesterskap i sparkstøtting fra 2011Blindernmesterskap i Sparkstøtting fra 2011

I samarbeid med Red Bull arrangeres Blindernmesterskap i Sparkstøtting fredag 25. januar på Blindern Studenterhjem. Få med deg en vintersport uten sidestykke når det sparkes intenst og meier gnisser på isen på utsiden av studenterhjemmet. Etter konkurransen er du invitert inn til afterspark og fest i kjelleren.

Vil du ikke delta er du velkommen som tilskuer eller heiagjeng! Red Bull stiller med underholdning og Red Bull! Arrangementet begynner kl 17:00 fredag 25. januar. Uteservering med mulighet for forfriskninger.

Påmelding til arrangementet foregår fortløpende. Det er begrenset med plasser så vær tidlig ute hvis du vil delta i konkurransen! Deltakelse er gratis, og premier vanker!

Red Bull stiller med sparker til alle deltakende lag. To og to deltar på lag sammen. Øvrige spørsmål om arrangementet kan rettes til arrangement@blindernuka.no.

Dette kan bli din livs mulighet til å oppleve tidenes adrenalinkick! Vinnerlaget kvalifiserer nemlig DIREKTE til Red Bull Sparkstøtting Supercross som avholdes på Grefsenkollen lørdag 2. februar!