UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

09.01.13

Still Changing på UKA tirsdag 29. januar!

Opplev Still Changing på UKA tirsdag 29. januar klokka 22.00!

Arrangement på Facebook

Still Changing kommer til UKA på Blindern tirsdag den 29. januar kl 22:00 på Hovedscenen!

Still Changing kommer til UKA på Blindern tirsdag 29. januar!

Still Changing er et Oslo-basert band, bestående av sju lattermilde karer som kler seg i sløyfe, og tilsynelatende er glad i kake. Musikken bandet presenterer er leken, utforskende, fengende og fargerik! Hvorfor holde seg til bare en ting når det er så mye å leke med der ute?  Still Changing har den musikalske gleden i høysetet, noe som manifisterer seg i alt fra enkle catchy melodier til finurlige rytmiske detaljer. Dette er en gjeng med en unik kjemi, noe som alle som ser dem live legger merke til! Kanskje blir de voksne en dag og slår seg til ro; men mest sannsynlig ikke!

Still Changing kommer til UKA på Blindern tirsdag 29. januar!«Breathe» er bandets andre utgivelse. Låten er en oppfordring til alle om å tillate seg litt moro, og en pust i bakken, i hverdagen. Om du flyr høyt eller lavt, fort eller sakte, er på bånn eller topp, må du på et eller annet tidspunkt ta deg tid til å nyte livet litt ekstra. 

Bandet har selv spilt inn og produsert låten, mens miksing og mastering er gjort av Jonas Kroon fra Phatcat Studios i Oslo.

«Breathe» har allerede høstet gode tilbakemeldinger, og har blant annet blitt A-lista på studentradioen i Oslo, Radio Nova. 

En musikkvideo for «Breathe» vil også bli sluppet i Januar.

Denne konserten blir ikke bare bra, men er også helt GRATIS for vårt publikum!

Facebook: http://www.facebook.com/StillChanging