UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

07.01.13

Ukas UKEfunksjonær - Eva Charlotte Berner

Revysjef Eva Charlotte Berner

 

Seks kjappe fra Eva

1. Kjøtt eller fisk?
Kjøtt

2. Øl eller vin? 
Vin

3. Blindern-kaffe eller drank?
Blindern-kaffe

4. Storbyferie eller sydenferie?
Sydenferie

5. Vinter eller sommer?
Sommer 

6. Bunad eller kjole?
Kjole

Ukas UKEfunksjonær er et intervju av en vilkårlig UKEfunksjonær som gis ut hver uke! Dette gir et unikt innblikk i UKAs arbeid og det interne som foregår bak kulissene.

Navn: Eva Charlotte Berner
Alder: 19 år
Studerer:  Bachelor of Business Administration
Oppvokst: Stavagner
Rom BS: 206
Botid BS: 1 semester
Aktuell: Scenesjef under UKA på Blindern 2013

Hvorfor ville du være scenesjef under UKA13?
Jeg hadde lyst å engasjere meg under UKA og har drevet med scenearbeid (stage management) før hjemme i Stavanger. Det går også litt inn i utdannelsen som jeg holder på med, derfor så jeg på det som en fin mulighet til å få litt praksis samtidig som jeg hjelper til på UKA.

Hva gleder du deg mest til på UKA13?
Revyen! Egentlig hele UKA stemningen! All prat om UKA på Blindern er positiv og jeg gleder meg til å føle hele energien som festivalen gir. 

Flaueste du har gjort? 
Delta på et skuespill på skolen jeg gikk på. Jeg hadde hovedrollen i et stykke som skulle spilles foran 600 stk. Publikum var både foreldre og presse. Rollen jeg hadde var en vaskedame og jeg måtte synge A Capella med russisk aksent. Jeg hadde hodetelefoner på så kun jeg hørte musikken, mens hele publikum hørte kun stemmen
min. Var veldig gøy! 

Hva er det modigste du har gjort?
Jeg driver med huledykking med lys. Det er litt farlig, men veldig spennende og gøy. Jeg dykker ned i store rom og det er så vakkert. Det er helt stille og du føler deg nesten vektløs. Jeg har også dykket med haier (noe som ikke var planlagt). De er misforståtte nydelige dyr. Vi dykket ved et rev 40 meter ned og hadde ingen beskyttelse. Plutselig ser vi to haier som svømmer mot oss. Jeg fikk panikk. De svømte rundt oss et par ganger, men så stakk de.