UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

03.12.12

Ukas UKEfunksjonær - Janne Kirkerud Jacobsen

Blæstsjef Janne Kirkerud Jacobsen

 

Seks kjappe fra Janne

1. Sommer eller vinter?
Sommer garantert!

2. Katiba eller BBB? 
BBB

3. Mandags-fisk eller vegetar-torsdag?
Vegetar-torsdag

4. Nach i Valhall eller badstua?
Valhall

5. Kondom eller P-piller?
Ja takk, begge deler! ;)

6. Blindernkaffe eller Drank?
Det er drank azz...

Ukas UKEfunksjonær er et intervju av en vilkårlig UKEfunksjonær som gis ut hver uke! Dette gir et unikt innblikk i UKAs arbeid og det interne som foregår bak kulissene.

Navn: Janne Kirkerud Jacobsen
Alder: 20 år
Studerer:  Markedsføring på Markedshøgskolen
Oppvokst: Solbergelva (Drammen)
Rom BS: #618
Botid BS: 3. semester
Aktuell: Blæstsjef under UKA på Blindern 2013!

Hvorfor ville du være blæstsjef under UKA13?
Jeg var i blæstgruppen under miniUKA og det var veldig gøy. Studerer også markedsføring og dermed er det relatert til studiet mitt. Når man kunne søke på blæstsjefstillingen visste jeg at den var åpen og jeg ville gjøre mer under UKA enn bare å være med i gruppen, derfor søkte jeg på stillingen som blæstsjef. På den måten blir jeg også mer kjent med hvordan UKA arrangeres. 

Hva gleder du deg mest til på UKA13?
Gleder meg først og fremst til revyen, tror den kommer til å bli ganske bra! Så gleder jeg meg selvfølgelig til blæstingen, det kommer også til å bli KJEMPEGØY! Også er det jo selve arrangementet UKA. Har vært på det i Trondheim og det var veldig bra. Blir spennende å se hvilke artister som kommer. 

Flaueste du har gjort? 
Jeg gikk i første klasse på videregående, vi skulle på fest, det var glatt og vi hadde veldig dårlig tid til toget. I Asker er det en overgang på togstasjonen hvor det er nedoverbakke. Jeg hadde på meg stillethæler og klarer da å faceplante ned bakken og skli ned hele plattformen. Kjolen, strømpebuksa og skoene ble ødelagt og jeg måtte gå sånn resten av kvelden. Det var ganske flaut! 

Hva ønsker du deg til jul?
Ønsker meg ikke så mye, men vaniljekubbelys, nye deksel til mobilen og gavekort på massasje.

Noe du vil tilføye?
Trenger fortsatt flere blæstere! Blæstingen er for det meste før UKA starter og du møter mye mennesker når du er rundt å blæster. Så ikke bli redd for at det ikke er mer plass igjen på linjene, der det er gult i boka er det plass;)