UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

31.12.12

Wango - torsdag 31. januar

Kjøp billettArrangement på Facebook

Wango

31. januar er Wango klare for å entre hovedscenen på UKA på Blindern! Etter ferdig innspilt EP av Thomas Wang (YTO Solreiser, Benea Reach) ved Urban Sound Studios (Heroes & Zeros, Djerv, Ila Auto etc.) kommer de til oss, sammen med Tuba Tuba, for å gi oss en kveld publikum sent vil glemme. Wango er absolutt et av bandene å følge med på i 2013 og UKA på Blindern ønsker dem hjertelig velkommen til oss!

Med sin eksperimenterings-villige form for rock, smeltet sammen med elementer fra indie, jazz, prog og pop, leverer Wango sterk og dynamisk rock med et mørkt og sårbart uttrykk - i sitt svevende, atmosfæriske og støybaserte lydbilde.

Wango

De to siste årene har de delt scener med bl.a. Kaizers Orchestra, Jarle Bernhoft, Heroes & Zeros, Honningbarna, Susanne Sundfør, Jonas Alaska, Mikael Paskalev, i tillegg til å ha spilt på Hovefestivalens P3-scene.

Wango håper at deres nyinnspilte EP, “Elephant Nation”, når ut til et større og bredere publikum, bl.a. med eminente gjestemusikere som er med på ymse blåseinstrumenter. Plata slippes digitalt på Spotify, WiMP, iTunes, Amazon og Platekompaniet 16. januar, og slippes fysisk som både CD og vinyl 17. januar!

 

Hør singelen "Elephant Nation" her!: