UKA-logo UKA på Blindern 2013

Huset med det rare i

6 BARER, 3 SCENER, 10 DAGER, ARTISTER, REVY, FOREDRAG

24.12.12

UKAs headliner: Yoga Fire - Lørdag 2. februar

Yoga FireYoga Fire spiller lørdag 2. februar som headliner for UKA på Blindern 2013!

Kjøp billettArrangement på Facebook

Benjamin Helstad

Ny vokalist
Benjamin Helstad (25) er mest kjent som hovedrolleinnehaver i Marius Holsts storfilm «Kongen av Bastøy» fra 2010. I våres ble han uteksaminert fra Teaterhøyskolen.

– Benjamin har rett og slett noen ekstreme spisskvaliteter som vokalist og historieforteller. Hvis Robert Plant og Erik Bye hadde fått et kjærlighetsbarn, og det barnet hadde hatt store autoritetsproblemer, så ville det mest sannsynlig vært Benjamin Helstad,- Gitarist Jonas «Apollo» Forsang.

Første smakebit på Yoga Fire med Helstad ombord, er den splitter nye singelen «Oslo Plaza». Den er innspilt og produsert av Turboneger-trommis Tommy «Manboy» Akerholdt. Dette er første singel fra det nye albumet som er planlagt lansert i mars 2013. 

Priser: 
Spellemanns prisen for beste musikkvideo og MTV Europe Music Award "Best Norwegian act"

Tidligere rappere
Yoga Fire består av de tidligere Klovner i Kamp-medlemmene Aslak «Alis» Hartberg og Sveinung «Dr. S» Eide, i tillegg til Jonas «Apollo» Forsang,  trommeslager Thomas «Tåka» Jakobsen og skuespilleren Benjamin Helstad - kjent fra filmen Kongen av Bastøy. Da bandet ble startet kunne ingen av medlemmene spille et instrument. Året etter slapp de debutalbumet «Fuck you eller penga tilbake». På få år har de opparbeidet seg et rykte som et av Norges mest energiske liveband. De har vunnet både MTV EMA Award, Spellemannpris, og har spilt på store festivaler som Roskilde-, Hove-, Slottsfjell- og Quartfestivalen. Boka om Yoga Fire, «Fuck you eller penga tilbake», kom ut på Tiden forlag i 2009.